ЗУСТРІЧАЙТЕ ОНОВЛЕННЯ В FUTURE SIDE VR CLUB & CAFE!

VR-навти, маємо для вас круті новини: тепер в Клубі буде 6 ігрових зон! Ми додали ще один шолом, найпопулярнішу модель на ринку -  Meta Quest 2,

що чудово підійде як для початківців, так і для досвідчених геймерів. І ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ТЕПЕР У НАС ЩЕ БІЛЬШЕ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ШУМНИХ ДНІВ НАРОДЖЕНЬ І КОРПОРАТИВНИХ ВЕЧІРОК! 

А щоб ваші віртуальні пригоди були ще веселішими, ми також додали в ігротеку 2 нові свіженькі кооперативні гри в стилі survival horror, що тримають верхні строчки в топі Steam - The Forest i After The Fall.

Перша  - The Forest - перенесе вас на таємничий острів, який населяє не тілька багата флора і фауна, а й плем'я канібалів, на протистоянні якому базується сюжет. В грі повністю відкритий світ, який ви можете досліджувати згідно з власним планом, а також крута система крафту, що дозволить укріпити власну базу і обзавезтись всим необхідним для виживання в дикому лісі!

Друга  - After The Fall - дітище Vertigo Games, які подарували нам обожнювану гравцями Arizona Sunshine. А це означає - КУПА ЗОМБІ І ЩЕ БІЛЬШЕ М'ЯСА! Події гри розгортатимуться в Лос-Анджелесі 80-х років, де все заражено вірусом, що змушує людей мутувати в кровожерлевих монстрів. Базуючись на досвіді  Arizon'и в ATF розробники покращили і без того хорошу графіку, переробили мультплеєр, а також додали систему крафту зброї. А ЗОМБАРІ СТАЛИ РОЗУМНІШИМИ, АГРЕСИВНІШИМИ І, ЩО НАЙКРУТІШЕ, ТУТ ЇХ КУПА РІЗНИХ ВИДІВ: ВІД ЗВИЧАЙНИХ ЩОЙНО ЗАРАЖЕНИХ МІСТЯН, ДО ГІГАНТСЬКИХ ПОТВОР, В ЯКИХ ТІ МУТУВАЛИ З ЧАСОМ.

 

Як The Forest, так і After The Fall орієнтовані в першу чергу на мультиплеєр і взаємодію між гравцями, але найсміливіші VR-навти можуть спробувати вижити наодинці. А якщо ви завітали до нас без компанії, але хочете зіграти в команді, ви легко знайдете собі напарників серед гравців з усього світу

 

Контакти

Адреса

Україна, Київ
вул. Княжий Затон 2/30 (м. Позняки)
Графік роботи Клубу:
Вт-Нд   12:00 - 21:00
Понеділок - вихідний 

©2017-2022 Future Side VR Club&Cafe. Усі права захищені.